barnevernet_● ActiveNews: Un raport independent devoalează cifrele DEZASTRULUI din Norvegia: 76% dintre copiii internați de Barnevernet au dezvoltat probleme psihice

Cazurile familiilor Bodnariu și Nan cunosc o nouă întorsătură. După ce timp de luni de zile, mărturiile părinților despre abuzurile Barnevernet au fost desconsiderate, acum un raport al Centru Independent ce aparține de Facultatea de Medicină a Universității pentru Știință și Tehnologie din Trodnheim arată proporțiile dezastrului.

Conform acestui studiu, peste 76% dintre copiii internați în centrele Barnevernet (Protecția Copilului din Norvegia) suferă de grave probleme psihice. Ministrul Copilului și Egalității Sociale din Norvegia, Solveig Horne s-a arătat șocată, declarând că “cifrele sunt mult mai mari decât m-aș fi așteptat“.

Rezultatele studiului, care poate fi accesat aici, au fost dezvăluite de românul George Alexander, fost director de grădiniță în Norvegia.

Întrebarea pe care orice om de bun-simț si-o poate pune acum este… De ce suferă 76 % dintre acesti copii de grave probleme psihice dacă Barnevernet le asigură o viață atât de minunată? De ce această industrie numită Barnevernet livrează pe bandă rulantă oameni bolnavi psihic în societate? De ce îmbolnăveste Barnevernet copiii nostri? De ce îi distruge psihic?“, a comentat el pe facebook.

CYS9U4xWAAEBE0RAcesta mai afirmă că politicienii norvegieni au ascuns dezastrul, iar oamenii care au tras semnale de alarmă au fost dați la o parte, așa cum a fost și cazul său.

Oamenii care au spus adevărul, cercetătorii incomozi, oamenii care au iesit în stradă au fost dați la o parte. Politicieni de doi bani au mințit la televizor, prin Norvegia, că totul este perfect si că pretențiile noastre sunt “vanvittige”, nebunesti, aberante…

Dezastrul, însă, este dezastru!, oricât te-ai juca, într-o stare de beatitudine, de inconstiență si politicianism abject, cu vorbele… Si cu viața altora, din păcate!

Dați-le copiii înapoi familiilor Bodnariu, Nan si tuturor celorlalți oameni pe care i-ați ucis aproape prin indiferența si răceala voastră! Prin diletantismul si ochelarii vostri de cal prin care vedeți lumea aceasta!“, a încheiat el.

 

* * *

● Stirile ProTv: Sotii Bodnariu au facut un prim pas pentru a recastiga custodia celor cinci copii ai lor. O decizie judecatoreasca a facut ca bebelusul Ezekiel sa fie adus inapoi acasa, in sanul familiei.

Sotii Bodnariu au facut un prim pas pentru a recastiga custodia celor cinci copii ai lor. O decizie judecatoreasca a facut ca bebelusul Ezekiel sa fie adus inapoi acasa, in sanul familiei.

Sotii Bodnariu au primit o veste mult asteptata de la judecatorii norvegieni. Mezinul familiei se va intoarce acasa, la mai bine de jumatate de an dupa ce Protectia Copilului din Norvegia i-a lasat pe sotii Botnariu fara cei cinci copii, pentru ca fetitele au spus ca au fost agresate de parinti.

Instanta a decis ca Marius si Ruth vor avea dreptul sa-i vada pe ceilalti doi baieti de doua ori pe saptamana si nu doar o data, ca pana acum. Nu a luat insa o decizie cu privire la cele doua fetite aflate in custodia altor familii.

“Aceasta decizie este doar un pas in procesul de a obtine custodia finala a tuturor celor 5 copii! Lupta pentru copii continua! Ne vedem la proteste pe 16 Aprilie!”, sustine pastorul Cristian Ionescu, purtatorul de cuvant al familiei.

IMG_0363-2-580x435

Cei doi soti, Marius si Ruth Bodnariu, apar intr-o fotografie alaturi de baietel, pe site-ul bodnariufamily.org. Potrivit aceluiasi site, in data de 16 aprilie urmeaza sa aiba loc si alte proteste menite sa reintregeasca familia Bodnariu.

Cei cinci copii au fost preluati de catre autoritatile norvegiene de protectie a copilului pe 16 noiembrie, dupa ce parintii au fost banuiti de rele tratamente. Insa acuzatiile si masurile luate sunt extreme si absurde, sustine familia.

 

Vedeti si:

Rapirea de copii – politica statului NORVEGIAN de reeducare sociala prin distrugerea familiei naturale