RomaniaTV: MIRACOL: Icoana părintelui Arsenie Boca lăcrimează VIDEO

Miracol într-un sat din Vaslui, unde un credincios a adus icoana părintelui Arsenie Boca de la Prislop. Icoana lăcrimează de zile întregi, iar sutele de oameni care vin să se închine spun că se află în faţa unei minuni şi se roagă să fie un semn bun, potrivit România TV.

Icoana a ajuns în judeţul Vaslui adusă de un localnic care a cumpărat-o de la Mănăstirea Prislop. A pus-o la troiţa de lângă casă de ziua lui. În dimineaţa urmatoare, rudele au facut incredibila descoperire şi au căzut în genunchi.

“M-am închinat şi când am ajuns eu plangea pana aici, si cat am mai stat eu iaca s-a dus pana în barbă. Asta e o aratare, ori război, ori foamete, s-a înrăit lumea, nu mai ţine cont lumea de mama, de tată, copiii bat părinţii”, a declarat o săteancă.

Sute de oameni s-au închinat până acum la icoana părintelui Arsenie Boca.

* * *

Stirile Protv: O icoana din Vaslui cu Arsenie Boca “plange” de zile intregi. Localnicii sunt convinsi ca asista la o minune dumnezeiascaArsenie Boca face intr-adevar minuni, sunt convinsi localnicii dintr-un sat din Vaslui. Imaginea sa, adusa de la manastirea Prislop, lacrimeaza, sustin ei, de zile intregi. Oamenii cred ca se afla in fata unei minuni si se roaga fierbinte.

Daca e semn bun sau rau, parerile sunt impartite, dar tot mai multi spun ca Sfantul Ardealului plange pentru pacatele noastre.

Oamenii asteapta cu zecile la coada sa se inchine la imaginea lui Arsenie Boca – dar nu la Prislop, ci in satul Puscasi, judetul Vaslui. Un localnic a cumparat reproducerea de la manastire si a adus-o acasa chiar de Sfantul Gheorghe. A expus-o in troita din fata casei si peste cateva zile, spun oamenii, in ochi au aparut lacrimi.

Localnica: “Aurica, zic, a inceput sa lacrimeze ochiul stang la icoane pe care a adus-o Claudiu. E lacrima… N-am zis la nimeni, ca – daca ziceai la cineva – nu credea.”

Vecina: “Am vazut ca are lacrima asa, avea lacrima in ochi, dar am crezut ca e de la pictura. Nu mi-am dat seama. Vine lumea, se mira.”

* * *

Adevarul.ro: FOTO Miracol într-un sat din Vaslui. O icoană cu părintele Arsenie Boca lăcrimează de mai multe zile

O icoană cu părintelui Arsenie Boca, adusă de la Prislop de un localnic din comuna vasluiană Puşcaşi, lăcrimează neîncetat de câteva săptămâni. Oamenii din zonă cred că se află în faţa unei minuni. Ştiri pe aceeaşi temă Ultimele minuni cutremurătoare ale lui Arsenie Boca. Duhovnicul a desc… Vasluianul care a adus icoana adusă de la Manastirea Prislop a depus-o în ziua de Sfântul Gheorghe la troiţa din apropierea locuinţei.

În dimineata următoare, rudele făcut incredibila descoperire, însă iniţial au pus totul pe seama picturii. După mai multe zile, au constatat că ochiul stâng al părintelui Arsenie Boca “lăcrimează neîncetat”.

“Era de Sfântul Gheorghe, pe la 5 seara. Când am închis uşa la troiţă am observat lacrima în ochi, dar am crezut că e de la pictură. Am închis uşa şi am plecat. Când m-am întors zilele următoare mi-am dat seama că icoana chiar lăcrimează. Dimineaţa lacrima era la musteaţă, acum e mai jos.”
, a povestit femeia care a descoperit “minunea”. Vestea că icoana părintelui Arsenie Boca lăcrimează de o săptămână s-a răspândit în tot satul.

Sute de credincioşi au venit în ultimele zile să se roage la icoană. Unii cred că este “un semn bun”, alţii dimpotrivă. “Ne arată tatăl ceresc că e lumea rea, se duşmănesc, se bat, copiii pe părinti, se întâmplă numai nenorociri. Nu cred că este un semn bun. Dacă plânge nu e bine, eu aşa gândesc. Dacă era aşa arătare, dar fără să plângă, poate era bine. Dar aşa, ce vom păţi, Dumnezeu ştie. Am 70 de ani, dar aşa ceva nu am mai văzut”, spune moş Vasile.

Icoana_Arsenie_Boca